Deze herfst op pad met Rijweg

Nieuws

Beste,

 

in deze heerlijke herfst wandelen we weer met veel plezier, want dat is goed voor het humeur en de gezondheid. We blijven in eigen streek en genieten van fraaie natuur in Bornem & Nieuwenrode. Op 23 november bekijken we al het moois van vorig jaar op groot scherm. Kom jij ook en breng je familie, vrienden en buren mee.

 

Tot binnenkort,

 

Het Rijwegteam

 

_

 

Zondag 21 oktober 2018 Namiddagwandeling in het Buitenland (Bornem)

Het Buitenland is een sterk geïsoleerd, landelijk gehucht van Bornem, in het noorden van de gemeente. Het is afgescheiden door de Rijksweg, aangelegd in 1955 en ten noorden volledig begrensd door de Schelde. De benaming verwijst vermoedelijk naar de talrijke indijkingen, het land buiten de dijken ingewonnen op de moerassen. Tot 1845 was het schier onbewoond, nu staan er prachtige huizen.

Vervoer: autodelend Vertrek: Boom H.Hart 12:45u Boom centrum Brug 12:50u  Carpool Breendonk 13u Terug: 18u Afstand: ongeveer 8 km Meenemen: wandelschoenen, zonnecrème, regenkledij.
 

Zaterdag 17 november 2018 Namiddagwandeling: Nieuwenrode

Nieuwenrode is een landelijke deelgemeente van Kapelle-op-den-Bos, gelegen in de Groene Gordel nabij Meise. Het was altijd een bosrijke gemeente, waarvan het grote Gravenbos nu nog getuigt. Herfstwandeling met mooie landschappen.


Vervoer: autodelend Vertrek: Boom H.Hart 12:45u Boom Markt 12:50u  Carpool Breendonk 13u Terug: 18u Afstand: ongeveer 8 km Meenemen: wandelschoenen, zonnecrème, regenkledij


Vrijdag 23 november 2018 Fotoavond met pita

Een avondje genieten van sfeerbeelden uit het vorige Rijwegjaar, met unieke foto’s en leuke kiekjes. Een ideale gelegenheid om vol heimwee terug te kijken en ondertussen te verlangen naar meer. We presenteren ook een korte maar leuke quiz!
We starten om 19u met pita’s (vrije bijdrage)! Daarna gaat het doek open! Allen, ook niet-leden, van harte welkom.

Start om 19u In Romerohuis, Rijweg 110B in Puurs.