Fotoavond met pita en bezoek aan de joodse wijk in Antwerpen

Nieuws

Beste,

 

kijk je ook uit naar de talrijke foto’s van Rijweg? Herinneringen aan leuke wandelingen, toffe uitstappen, opnieuw genieten van de belevenissen die ons vorig jaar aangenaam verrasten. Een heerlijke avond plezier en sfeer, met superlekkere pita’s (vrije bijdrage). Een ideale gelegenheid om vol heimwee terug te kijken en ondertussen te verlangen naar meer. We presenteren ook een korte maar leuke quiz!
We starten om 19u met de ovenverse pita’s met gezonde groenten en diverse sausen! Daarna gaat het doek open! Allen, ook niet-leden,  vrienden, buren en familie, kunnen op deze avond kennismaken met het leuke aanbod van Rijweg. Hartelijk welkom.

Wanneer? vrijdag 23 november  om 19u In Romerohuis, Rijweg 110B in Puurs.

 

Zondag 16 december 2018 Antwerpen: bezoek aan de joodse wijk

Al eeuwenlang is er in Antwerpen een belangrijke joodse aanwezigheid. Wat houdt het in om joods te zijn en wat was kosher nu weer? Wat is er zo bijzonder aan de godsdienst, de gebruiken, levensgewoonten en feesten van onze joodse stadsgenoten? Op die vragen krijg je een antwoord tijdens deze themawandeling langs winkels en gebouwen van een zichtbare joodse gemeenschap in het centrum van een kosmopolitische stad. Met de trein.

Vervoer: trein Vertrek: Boom station 13u Terug: 20u30 Meenemen: wandelschoenen, (regen)kledij

Prijs: leden € 10, niet-leden € 12, -18-jarigen € 5 Inschrijven tot 12 december 2019.