Rijweg heeft in 2023 een fijne start genomen met een leuke avondwandeling in Lippelo en daarna een winters feest met een lekker buffet, dranken en desserten. En vooral een positieve sfeer, veel volk en toffe babbels! Zie hier.

Volgende week kan je naar de film Onze natuur bij CC De Steiger. Maandagavond 30/01 is er nog veel plaats, dinsdagavond 31/01 is uitverkocht, woensdagnamiddag 01/02 kan je nog reserveren bij Rijweg via e-mail of de contactpersonen.

Op zaterdag 4 februari gaan we wandelen in Breendonk. Ondertussen kan je kennismaken met een leuke hobby: geocachen. Daarvoor heb je wel een smartphone of i-phone nodig. Meer instructies krijg je bij de start van de wandeling aan’t Romerohuis.
Daarna kan je genieten van lekkere winterse soep en pannenkoeken.

Op zaterdag 18 februari trekken we naar Jette met de trein ( niet met de bus zoals eerder aangekondigd) vanuit Willebroek. Deze Brusselse gemeente heeft een groene long, mooi om te wandelen. ’s Avonds aan tafel genieten we van een Brussels streekgerecht met stoemp.

In juni bezoeken we één van de mooiste streken van Frankrijk: Normandië. We verblijven aan de zee in Dieppe en maken er een vijfdaagse, heerlijke trip van. Opgelet: snel inschrijven aub: voorschotten tot weekend van 20 februari eerstkomend.

Tot binnenkort,

Het RIJWEGteam